«Οξυγόνο» στις επιχειρήσεις για να αντέξουν στον κορωνοϊό

Μέτρα για την ενίσχυση των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω κορωνοϊού αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η κυβέρνηση, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα προβλέπεται να επεκταθεί σε κλάδους επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων που ισχύει σήμερα για κλειστές επιχειρήσεις, καθώς και περαιτέρω παρεμβάσεις για την ενίσχυση των εργαζομένων σε αυτούς.

H ADAPTIT ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ FITCE

Ο Όμιλος ADAPTIT συμμετέχει ως χρυσός χορηγος στην ημερίδα που διοργανώνει το Ελληνικό τμήμα της FITCE, της Ομοσπονδίας Τηλεπικοινωνιακών Μηχανικών και Επιστημόνων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 με τίτλο « Καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες στο χώρο του ICT» στο ξενοδοχείο του Mediterranean Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη.

Η Pylones Hellas παρουσίασε cyber security λύσεις στο 7o Information Security Conference

Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2020 - H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων
πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 20 και πλέον ετών
σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, συμμετείχε ως χορηγός στο 7ο Information Security
Conference 2020 που πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Σπάει κάθε ρεκόρ ο τουρισμός: Στο 9μηνο ξεπέρασε τα περσινά έσοδα των €16,09 δισ.

Επανέρχεται η εκτίμηση προ της κατάρρευσης της Τhomas Cook, για έσοδα άνω των 16,5 δισ. για το σύνολο του 2019Mπορεί η πτώχευση της Thomas Cook να αποτέλεσε το μεγάλο «σοκ» σε όλη την Ευρώπη για το μήνα Σεπτέμβριο, ο ελληνικός τουρισμός ωστόσο φαίνεται ότι άντεξε στους μεγάλους κραδασμούς και ήδη από το εννιάμηνο έχει φθάσει τις εισπράξεις της περυσινής χρονιάς.

LE MONDE: Κορυφαία τουριστική και ξενοδοχειακή εκπαίδευση

Αποκλειστικά εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές είναι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, ο οποίος από το 1996 προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.